bnb Utrecht Tussen Molen & Munt
Leidseweg 71,
3531 BE Utrecht.
telefoon (0031) 6-5125 8669.

email: bnb-utrecht-centrum@lombok.nl

Lopen

Benb Utrecht Tussen Molen & Munt ligt op een uitstekende locatie en op kleine loopafstand van station Utrecht Centraal (10 minuten), de Jaarbeurs (5 minuten), het Beatrix Theater (7 minuten) en de oude binnenstad (zo’n 15 minuten). De tuin grenst aan Cursus- en vergadercentrum Domstad. Binnen 10 minuten bent u met de auto op de A2 en in Kantorenpark Papendorp en met de tram bent u in 10 minuten bij Kantorengebouw Westraven.

Lopen en fietsen

Ook dichtbij: de Parkhaven met zijn restaurants en terrassen, Park Oog in Al, Molenpark met molen en zwembad Den Hommel.

Openbaar Vervoer

Met de sneltram (halte Graadt van Roggenweg is 150 m lopen) is in 10 minuten Kantorengebouw Westraven van Rijkswaterstaat bereikbaar. Hier is ook een transferium/parking Westraven (€ 6,- p.d. incl. tramkaartje richting stad).

Per trein in 20 minuten in Amsterdam (6 directe treinen per uur). In 30 treinminuten naar Luchthaven Schiphol (4 directe treinen per uur).

Parkeren

Betaald parkeren voor de deur kost zo’ € 4,53 per uur en een dagkaart is ruim € 31,73.  De dagkaart is alleen geldig in één parkeerrayon. Op zondag vrij parkeren. Zeer nabij is goedkoper parkeren mogelijk bij de Jaarbeurs (€4,- p.u. en max. € 20,- p.d.), parking P1 met ingang  aan de Graadt van Roggenweg.