Bnb Utrecht Tussen Molen & Munt is een appartement in een herenhuis (1904) met authentieke elementen. De rustig gelegen slaapkamer heeft een lang bed en aangrenzend een doucheruimte, een eigen toilet en een ruime lichte woonkamer.

Bnb Utrecht Tussen Molen & Munt omvat een volledige eigen etage (zo’n 70 m2):

  • Een comfortabele, rustig gelegen slaapkamer aan de achterzijde met een eigen doucheruimte met wastafel, een nieuw tweepersoons Auping-bed met Auping-matras (lengte 2,10 m), een ruime kledingkast en verduisteringsgordijnen. Een kofferstandaard is beschikbaar. Naar het ruime eigen balkon zijn openslaande deuren.
  • De gezellige, lichte eigen zitkamer van 35 m2 heeft een authentiek met ornamenten versierd hoog plafond. De kamer biedt een prachtig uitzicht op de Leidsche Rijn, een dubbele ophaalbrug uit 1902 en mooie oude gevels aan de overzijde. De zitkamer bevat onder meer twee banken,  TV en een grote eet-/werktafel waaraan ook te vergaderen is met 6-8 personen.
  • De eigen keuken is compleet en voorzien van fornuis met oven, koelkast, magnetron, koffieapparaat, waterkoker, pannen, servies, keukenlinnen en keukengerei. De keuken heeft een deur naar het balkon.
  • Het ruime en zonnige eigen balkon (zo’n 15 m2) aan achterzijde biedt uitzicht op diepe, boomrijke tuinen. Er staat een eet-/werktafel met stoelen en vooral vanaf de  deckchair met voetensteun is het een heerlijke plek om te vertoeven.
  • De eigen toilet met fonteintje is recht tegenover de slaapkamer.

Het appartement bnb Utrecht Tussen Molen & Munt is bij uitstek geschikt voor een langer verblijf op basis van zelfvoorziening. Op 5 minuten loopafstand zijn er supermarkten, restaurants etc. Ontbijt is optioneel. Jaarbeurs, station Utrecht Centraal, centrum oude stad op (zeer) korte afstand. De tuin grenst aan Cursus- en vergadercentrum Domstad. In 20 minuten per trein in Amsterdam (6 intercity treinen per uur). In 30 treinminuten op Luchthaven Schiphol (4 directe intercity treinen per uur).

De toegang tot het huis en de verkeersruimten worden gedeeld met eigenaren Jaap en René. Op de begane grond woont ook een oude poes.

Nu reserveren of alle faciliteiten bekijken.