We had a great time staying with René and Jaap! We found them to be kind and thoughtful hosts and it was lovely to have the opportunity to stay in their home. Your wonderful and thoughtful hospitality was very much appreciated.

The apartment was a great location for exploring Utrecht and the rest of the Netherlands. It is close to the central train station and an easy walk to the city center. The apartment itself was beautiful with a great view of the canal and a very lush backyard. It was very clean and well-provisioned for cooking, entertaining and getting a good night’s sleep.

We hebben een geweldige tijd gehad bij René en Jaap! We vonden ze aardige en attente gastheren en het was heerlijk om de gelegenheid te hebben om in hun huis te blijven. Hun geweldige en attente gastvrijheid werd zeer op prijs gesteld. Het appartement was een geweldige locatie voor het verkennen van Utrecht en de rest van Nederland. Het ligt dicht bij het centraal station en op loopafstand van het stadscentrum. Het appartement zelf was mooi met een geweldig uitzicht op de gracht en een zeer weelderige achtertuin. Het was erg schoon en goed uitgerust om te koken, te entertainen en een goede nachtrust te krijgen.